EMAIL US

Δέκα λόγοι για να εξερευνήσετε την Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό !

Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα και τον τρόπο ζωής μας, αλλά η ανάγκη μας για διακοπές παραμένει η ίδια, ίσως να είναι και μεγαλύτερη από ποτέ!

Οι διακοπές με σκάφος είναι ο ιδανικός τρόπος αναψυχής μέσα σε αυτή την νέα πραγματικότητα που βιώνουμε καθώς προσφέρει ιδιωτικότητα και αυτονομία σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας! Εξερευνήστε τις ομορφιές τις Ελλάδας μας και ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας!

Βίρα τις άγκυρες και βάλε πλώρη προς τα ελληνικά νησιά -λουσμένα με το φως του ήλιου και ντυμένα στο απέραντο γαλάζιο- περιπλανήσου στο απέραντο μπλε της θάλασσας και ανακάλυψε την Ελλάδα μας αλλιώς! Μικροί, απρόσιτοι όρμοι και κρυφές παραλίες σε όλα τα ελληνικά νησιά, καταγάλανα νερά, ονειρεμένα σπήλαια, αμμουδιές χρυσές, με λεπτή άμμο, ή βραχώδεις ακτές άγριας ομορφιάς, πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα, η εμπειρία της κολύμβησης στο ανοιχτό πέλαγος, η ανακάλυψη καινούριων παραδείσων, η απέραντη γαλήνη που χαρίζει η θάλασσα αποτελούν ένα πραγματικό καλοκαιρινό όνειρο, που δεν θα θέλετε να τελειώσει! Ο κόσμος μπορεί να αλλάζει, αλλά μερικά πράγματα θα είναι πάντα τα ίδια και το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σου είναι αυτό που ακόμα δεν έχεις κάνει!

Διακοπές με ιδιωτικό σκάφος στην Ελλάδα! Ονειρευτήκατε ποτέ πολυτελής διακοπές με τις ανέσεις ενός 5* ξενοδοχείου αλλά ταυτόχρονα με απόλυτη ελευθερία, αυτονομία και ιδιωτικότητα;

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι φανταστείτε λοιπόν, ότι βρίσκεστε σε ένα πλωτό ξενοδοχείο και ταξιδεύετε στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων (είτε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου) με το οποίο ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να σταματήσετε για βουτιά οπουδήποτε, να δείτε το ηλιοβασίλεμα από οποιοδήποτε σημείο σας αρέσει περισσότερο, ακόμα και να πάτε σε οποιαδήποτε απομονωμένη παραλία που ανακαλύψετε εσείς οι ίδιοι!
Μην απογοητεύεστε, δεν μιλάμε για σενάριο ρομαντικής κομεντί αλλά για ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Πως μπορεί να γίνει αυτό? Διακοπές με σκάφος, φυσικά! Ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο, με πλήρωμα ή χωρίς!
Αν δεν πειστήκατε ακόμα γιατί να επιλέξετε στις επόμενες σας διακοπές να εξερευνήσετε την Ελλάδα με σκάφος, σας παραθέτουμε 10 λόγους ακόμα!

• Ασφαλές περιβάλλον με συνθήκες υγιεινής υψηλών προδιαγραφών βάση όλων των πιο πρόσφατων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
• Συνδυάζεις την απόλυτη ελευθερία με την απόλυτη πολυτέλεια.
• Επειδή οι θάλασσες της Ελλάδας είναι ένας ιδιαίτερα ασφαλής προορισμός για ναυσιπλοΐα και παράλληλα η ακτογραμμή της διαθέτει ένα άκρως ποικιλόμορφο τοπίο που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδευτή.
• Eίναι ωραίο να ξυπνάς κάθε πρωί και να βουτάς στη θάλασσα!
• Είναι ωραίο να βρίσκεσαι κάθε μέρα σε καινούργια παραλία!
• Eίναι διασκεδαστικό να είσαι κάθε βράδυ για cocktail σε άλλο μπαρ, σε άλλο νησί!
• Είναι μια μοναδική δραστηριότητα που μπορείς να τη μοιραστείς με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου, ανεξαρτήτου ηλικίας!
• Συνδυάζει τη θέα του καλύτερου ξενοδοχείου και τις γεύσεις του καλύτερου εστιατορίου!
• Μπορείς όλη μέρα να απολαμβάνεις διάφορα water sports που παρέχονται σε όλα τα επανδρωμένα σκάφη!
• Το πλήρωμα του κάθε επανδρωμένου σκάφους μπορεί να σου παρέχει όλες τις ανέσεις που φαντάζεσαι, όλες με γνώμονα τα δικά σου θέλω και ανάγκες.
Αφού πλέον πειστήκατε γιατί οι διακοπές με σκάφος είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να εξερευνήσετε την Ελλάδα, το μόνο που λείπει είναι να βρείτε το κατάλληλο σκάφος για εσάς και στην οικογένεια σας ή τους φίλους σας!

Που θα βρείτε το κατάλληλο σκάφος για εσάς;

Είτε θέλετε να ταξιδέψετε στο Ιόνιο, είτε στις Κυκλάδες , η MG Yachts αποτελεί την ιδανική εταιρία, αφού διαθέτει τον στόλο, την κατάλληλη εμπειρία και γνώση ώστε να μεταμορφώσει τις επόμενες σας διακοπές σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!
Η MG Yachts, με εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο του Yachting, διαθέτει ένα στόλο με πάνω από 20 ιδιόκτητα σκάφη και άλλα 100 υπό την αποκλειστική της διαχείριση, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή ώστε να πραγματοποιήσετε αυτό το ονειρικό ταξίδι με ένα από τα σκάφη που διαθέτει στο στόλο της, σε προσιτές τιμές και πάντα με ασφάλεια. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στον Άλιμο ενώ διαθέτει βάσεις σε Λευκάδα (υποκατάστημα), Κέρκυρα (υποκατάστημα), Λαύριο, Μύκονο, Πάρο, Κω, Ρόδο, Βόλο, Σκιάθο.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας ώστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα σκάφη και το κόστος. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και budget!

Μάθετε περισσότερα: https://www.mgyachts.gr/diakopes-me-skafos

Πηγή:  FREE SUNDAY | https://freesunday.gr

Άρθρο: https://freesunday.gr/life/taxidi/item/36742-deka-logoi-gia-na-exereynhsete-thn-ellada-me-istioploiko?fbclid=IwAR1Bt_yfCgjwGSmmQbhLYBIl_vJWAxCkg7BbErvlw7Xa6DEpKzuCGlCeXyc#.Xt-x5DSlUBI.facebook

Photos by Giorgos Magerakis | https://www.giorgosmagerakis.com/

 

40 years mg yachts logo
mg yachts logo
CONTACT US

Posidonos Av. & 2 Makariou str. Kalamaki, Attica Greece, 17455
Phone: 210 9830 153+30 210 9859 101

Email:  | |

Copyright © 2024 MG YACHTS. All rights reserved